Otroška igrala

Otroška igrala za javne površine, otroška in športna igrišča, parke in ostala stičišča druženja, razvijamo s predanostjo in zavezanostjo h kakovosti, trpežnosti, skrbi za okolje in zdravju.
V naši ponudbi boste našli zunanja igrala, katerih ogrodje sestoji iz kakovostnega aluminija, sicer pa so vsa naša igrala, funkcijsko zasnovana kot večnamenska, zunanja igrala za razgibavanje, fitnes, telovadbo in otroško igro.
V naboru široke ponudbe zunanjih otroških igral, prevladujejo raznovrstne horizontalne in vertikalne lestve, enojne in dvojne gugalnice, mize in poligoni,  otroška igrala za lovljenje ravnotežja, igrala na vzmeti ter različna, kombinirana igrala s tobogani.
Urbana igrala iz naše ponudbe lahko s pridom umestite na otroška in športna igrišča, javne parke in druge javne površine, kot osrednji center dogajanja ali kot dopolnitev krajini, kjer so postavljena.
Kovinska igrala iz robustnega, trpežnega in kakovostnega aluminija, zagotavljajo dolgotrajno obstojnost, trpežnost, nizke stroške vzdrževanja in sproščeno igro ter razgibavanje tako najmlajši, kot tudi starejši generaciji.

Prikaz vseh 8 rezultatov

Scroll to top