Za zdravo življenje

Program “Zdravo življenje” je usmerjen v razvoj in izdelavo vrhunskih in sodobno, dovršenih izdelkov za vse, ki jih zanima telovadba, gibanje na prostem ter zdrav način življenja.
Telovadna zunanja oprema in naprave za zunanji fitnes (t.i. outdoor in street work out naprave), obsegajo najrazličnejše rekreativne pripomočke in orodja, ki jih lahko uporabimo za funkcionalno vadbo in treninge ter fitnes na prostem, telovadbo za starejše in drugo.
Številne, večnamenske, zunanje fitnes naprave, so posebej prilagojene specifičnim potrebam različnih interesnih skupin (krepitev ravnotežja, fitnes za invalide, krepitev posameznih skupin mišic), še največ med njimi pa omogoča optimalno in povsem naravno vadbo z lastno telesno težo.
Pri razvoju novih produktov, posebno pozornost usmerjamo v razvoj otroških zunanjih igral, saj trdno verjamemo, da se skrb za zdravje, začenja že pri naših najmlajših. Zato naša otroška igrala, krasijo številna otroška igrišča, javne površine in parke. V ospredje programa otroških zunanjih igral, postavljamo kovinska igrala, ki zagotavljajo dolgo obstojnost in vremensko odpornost.

Prikaz 1–16 od 19 rezultatov

Scroll to top