Urbana oprema

Urbana oprema, naj si gre za vrtno pohištvo, parkovne klopi, koše za smeti in druga ogrodja iz aluminija, sodi v naš program izdelkov za kakovostno bivanje, ki ga razvijamo v sodelovanju s priznanimi projektanti, urbanisti ter krajinskimi arhitekti in v sozvočju s sodobnimi smernicami urbanega opremljanja.

Inovativne, urbane izdelke in opremo, krasi ogrodje iz visoko kakovostnega aluminija, kombiniranega z drugimi naravnimi materiali, lesom in podobno. Klopi za parke, urbane vrtne klopi ter ostala zunanja oprema, je lahko, na željo naročnikov, opremljena s sodobnimi tehnološkimi rešitvami, ki omogočajo uporabnikom polnjenje svojih elektronskih naprav preko USB priključkov, brezžično polnjenje telefonov (IQ), napajanje s sončno energijo, internetno povezavo ter vgrajen računalnik z zaslonom na dotik.

Naša urbana oprema sestoji prvenstveno iz pametnih klopi za parke (ki so sposobne merjenja telesne mase, spremljanja gibanja oseb, merjenja števila oseb, ki sedijo na klopeh,…) ter iz ostalih, individualnih rešitev klopi (najstniške, moderne parkovne klopi, wave klopi,…)

Prikaz vseh 3 rezultatov

Scroll to top