Kakovostno bivanje

Segment “Kakovostno bivanje” združuje izdelke, naprave, opremo in ekskluzivno pohištvo, namenjeno tako javni rabi, obiskovalcem javnih parkov, otroških igrišč in ostalih javnih površin, kot tudi zadovoljevanju specifičnih želja in potreb.
V segmentu urbane opreme boste našli izdelke za opremljanje javnih, parkovnih površin (parkovne klopi, sedala, vrtno pohištvo,…), vsi izdelki in naprave pa so (po potrebi) lahko dopolnjeni s sodobnimi tehnološkimi rešitvami, dodatki in pripomočki, ki jih narekuje današnji čas in uporabnikom predstavljajo dodatno uporabno in funkcionalno vrednost (parkovne klopi z usb polnilci, vrtno pohištvo in ostala zunanja oprema, ki omogoča brezžično polnjenje mobilnih aparatov,…).

V drugem segmentu se nahaja ekskluzivno pohištvo, kjer ponujamo prestižno pohištveno opremo ter ergonomsko oblikovane pohištvene rešitve za opremljanje križark, velikih jaht in turističnih kapacitet, kot so kampingi, apartmajska naselja, kopališča, bazeni ter podobno. Program ekskluzivnega pohištva razvijamo na osnovi vrhunskih ogrodij iz visoko kakovostnega aluminija, skupaj s svetovno priznanimi opremljevalci, dobitniki prestižnih nagrad Reddot in German Design Awards.

Prikaz vseh 6 rezultatov

Scroll to top