Rešitve po meri

Naj si gre za izdelavo kompleksnih otroških igral po meri ali naprave za opremljanje športno, zabavnih in družabnih središč, namenjenih otroškim igriščem, športnim igriščem profesionalnih športnih klubov ali za opremljanje vaškega središča za druženje, zabavo in rekreacijo, segment “Rešitve po meri”,predstavlja ravno to –  opremo, naprave in urbane rešitve, za najrazličnejše, individualne potrebe.

Igralnica v nakupovalnem parku, motorični in senzorični park za najmlajše, kompleksna otroška igrala in zunanje fitnes naprave za vse generacije, so samo nekatere izmed rešitev, ki jih boste našli spodaj.

Vrhunske, pametne, plezalne stene za profesionalne plezalce ali otroke začetnike, lahko opremimo z najsodobnejšo tehnologijo, povežemo z mobilnimi napravami, dopolnimo z interaktivnimi drogovi, solarnim napajanjem in drugim ter tako vaše družabno središče (na javnih ali zasebnih površinah), spremenimo v središče nore in zdrave zabave hkrati, središče dogajanja ter rekreativno središče, primerno za vse generacije.

Naredite vaš zasebni ali javni prostor zabaven, rekreativen, poučen in unikaten, hkrati. Pošljite nam izziv za opremljanje vašega prostora. Po meri.

Ujemajočih izdelkov ni mogoče najti.

Scroll to top