Interaktivno učenje

Iščete parkovne klopi, pametna otroška, zunanja plezala in igrala, promocijske, interaktivne table ali izdelke za opremljanje javnih površin in športnih igrišč? Bi radi obiskovalce in uporabnike spodbudili k gibanju, učenju, druženju in zabavi, hkrati? Prišli ste na pravo mesto.

V segmentu izdelkov, naprav in opreme, ki omogočajo interaktivno učenje, obenem pa so zliti s sodobnimi tehnološkimi rešitvami, boste spodaj, našli inovativne tehnološke rešitve, katerih prvenstveni namen je promocija zdravja, gibanja in aktivnosti, hkrati pa tudi promocija izobraževanja uporabnikov.

Produktne rešitve, ki jih uvrščamo med interativne tehnološke izdelke, lahko uporabite, tako za opremljanje javnih površih in parkov ter vsa ostala stičišča druženja različnih generacij.

Bodisi, da želite pohodne poti v parkih ali na otroških igriščih, opremiti s pametnimi klopmi, ki so preko naprednih senzorjev sposobne zaznave bližajočih in mimoidočih, hkrati pa prinašajo dodano vrednost v obliki polnilcev za mobilne naprave, bodisi, da želite otroško igrišče, opremiti s pametnimi plezalnimi stenami (ki otroke, preko mobilne aplikacije, usmerjajo po plezalni poti ter omogočajo nastavitev zahtevnosti različnih plezalnih poti) ali pa, če iščete sodobne, promocijske in inteaktivne table, (ki so sposobne pokrajino in znamenitosti v bližini, obiskovalcem predstaviti v vizualni in avdio obliki), boste tak program našli spodaj.

Navdušite svoje obiskovalce javnih površin, turističnih znamenitosti, športnih parkov ter drugih točk druženja, s sodobno urbano opremo, ki hkrati zabava, uči in prispeva k zdravju.

Prikaz vseh 2 rezultatov

Scroll to top