Rešitve za zdravo življenje!

Rešitve za kakovostno bivanje!

Stopite z nami v stik!

Rešitve po meri!

Od nas lahko pričakujete

Podporo strankam

Skozi celoten proces nudimo strankam podporo in svetovanje. Tako ste lahko prepričani, da bomo za vaše potrebe našli optimalno rešitev.

Prilagojene rešitve

Trudimo se, da strankam projekte prilagodimo po njihovi meri glede na njihov prostor in okolico. Soustvarjajmo!

Kvaliteto

Nudimo kvalitetne proizvode in storitve. Vsi naši proizvodi so narejeni v Evropski uniji.

Stopite z nami v stik!

Uspešno izpeljani projekti

Kreal je ponudil izvirne rešitve za rekreacijo in fitness na prostem, ki jih odlikuje estetika in funkcionalnost, pri čemer ni nepomembno, da je uporabljen aluminij, ki zagotavlja dolgo življensko dobo v zahtevnem obmorskem klimatskem pasu

Gibalni park Parenzana

Izola in Piran

Kreal oprema izraža preproste linije in nagovarja k uporabi s premagovanjem lastne teže. Aluminij daje poseben sijaj in zagotavlja trajnost z minimalnim vzdrževanjem.

Občina Dornava

Dornava

Kreal oprema načrtovana in postavljena za večgeneracijsko uporabo in vzpodbujanje k aktivnemu preživljanju prostega časa.

Osnovna šola Olga Meglič

Ptuj

Vstopite v svet kreativnega aluminija

Podjetje Kreal inženiring d.o.o. se nahaja na Tovarniški cesti 10, v Kidričevem.

Delujemo na področju razvijanja in oblikovanja celovitih prostorskih rešitev, prvenstveno namenjenih izdelkom, napravam in opremi za zdravo življenje in kakovostno bivanje.

V svoje produktne in celostne konceptualne prostorske rešitve, prinašamo izdelke za zunanji fitnes in vrhunska zunanja ter notranja otroška igrala, med izdelke in naprave kakovostnega bivanja pa uvrščamo urbano opremo ter ekskluzivno pohištvo.

Izdelki, naprave in oprema za zdravo življenje

Med izdelki in napravami ter opremo za zdravo življenje, smo osredotočeni na razvoj outdoor in streetwork out naprav, namenjenih vsem generacijiam (otrokom, profesionalnim športnikom ter starejši generaciji).

Naši izdelki in celotne konceptualne zasnove otroških igrišč, športnih in mestnih parkov ter drugih kapacitet, namenjenih druženju najrazličnejših generacij, so vidni širom Slovenije (BTC Ljubljana, rečna plaža Ptuj, Gibalni park Parezana (Izola in Pirna), občina Dornava,....) in tudi v tujini.

Vrhunske rešitve za kakovostno bivanje

Z rešitvami za kakovostno bivanje, se želimo, približati vsem ljubiteljem ergonomsko oblikovanih, funkcionalnih in vrhunskih notranjih ter zunanjih pohištvenih rešitev, obenem pa ponujati ekskluzivne izdelke, namenjene najbolj zahtevnemu opremljevalskemu občinstvu.

Izdelki za opremljanje luksuznih jaht in križark ter prestižna pohištvena oprema za urejanje najrazličnejših turističnih kapacitet (kopališča, turistična naselja, apartmajska naselja, hotelska letovišča, kapmingi in drugi) so samo nekatere izmed rešitev za zahteven trg luksuznega notranjega in zunanjega opremljanja.

S ponosom povemo, da so naši produkti in pohištvene opremljevalske rešitve, dobitniki najprestižnejših oblikovalskih nagrad, kot so Reddot in German Design Awards.

Rešitve po meri

K rešitvam po meri prištevamo celostne, konceptualne rešitve, zasnov sodobnih javnih površin in centrov medgeneracijskega druženja. Motorični in senzorični parki, opremljanje otroških parkov z unikatnimi in tehnološko naprednimi rešitvami, opremljanje mestnih parkov z modernimi parkovnimi klopmi (ki omogočajo integracijo z najrazličnejši senzorji, polnilci za mobilne telefone in ostalimi elektronskimi napravami, brezžično povezavo ter avdio in video upravljanje), se le nekatere izmed rešitev, ki najdejo svoj prostor v marsikaterem mestnem parku ali na otroškem, športnem igrišču.

 

Scroll to top