Ekskluzivno pohištvo

Ekskluzivno, trendovsko in prestižno pohištvo ter oprema  iz našega programa, je namenjena najrazličnejšim potrebam in zahtevam prostorskih ambientov višjega cenovnega razreda.

Elegantno, ergonomsko oblikovano pohištvo, kot so dizajnerski počivalniki in ležalniki, certificirani po TUV in prejemniki nagrad Reddot 2015 ter German Design Awards 2017, kombinirani iz aluminijastnega ogrodja ter kakovostnim Outdoor usnjem, so odporni na UV-žarke, vodo, olja in sol.

Pohištvo je oblikovano za opremljanje hotelov, spa-jev, balkonov, teras, križark in jaht ter vseh prostorskih ambientov, ki želijo hkrati združevati prestiž in funkcionalnost posameznega pohištva.

Naš program ekskluzivnega pohištva sestavljajo kakovostni, aluminijasti ležalniki za bazene, elegantno oblikovane, prestižne zunanje mize ter stoli.

Zraven osnovne rabe, lahko naše ekskluzivno pohištvo, služi tudi kot vrhunski promocijski pripomoček s katerim boste nedvomno izpostavili ime vašega podjetja oz. blagovne znamke.

Še posebej, k ogledu programa povabljeni vsi, ki vas zanima bogata in sodobno oblikovana oprema za hotele in kampiranje ter vsi, ki iščete prestižni pohištveni program tako za zunanjo kot notranjo rabo.

Prikaz vseh 3 rezultatov

Scroll to top